Мрън, мрън

29 Март

Последният един месец ми е доста тъпо. Макар, че думата тъпо не е много точна. Може би трябва да кажа депресивно,  песимистично или безперспективно. Финансовата криза се усеща доста осезателно в нашия бранш и не само при нас естествено. Усещам се, че в последно време голяма част от разговорите, които водя започват с коментар за кризата. И вече ми омръзна несигурността и застоя. Омръзна ми да си говоря с приятели, познати, че и непознати за едни и същи неща. Искам нещата да си влязат в коловозите и колелото да се завърти. Лошото е, че нашето правителство почти не взема мерки за подпомагане на бизнеса и докато бизнеса в Щатите и в страните от Западна Европа не поеме живителната глътка въздух, ние тук ще пъшкаме и охкаме и ще чакаме някой друг да ни свърши черната работа.

Вярно, че март месец беше доста слаб и труден, но пък се случиха и хубави нещица.Спретнахме си  ladies night купон! Снимките са от Вера, с която успяхме цяла бутилка с вино да изпием. Ей, чудно беше! Дори и вестник „d0b8d0b7d0bed0b1d180d0b0d0b6d0b5d0bdd0b8d0b5028Марица“ разбра за купона(е, на живо беше по гот и статията е много тенденциозна, ама  нейсе)

 

И Пикасо видях, и билети за Мадона имам, че и на театър бях. Що ли се оплаквам? Март май не е бил чак толкова лош.

И слънцето два три дена вече ни обича,  топли и така спестяваме от отопление. А днес дори и от осветление спестихме  в „Часът на Замята“.

d0b8d0b7d0bed0b1d180d0b0d0b6d0b5d0bdd0b8d0b5018

 И в най-дългият тунел най-накрая се показва светлината. Дано с пролетта да се възроди и желанието ни за обновление, за раждането на новото и да продължим да мечтаем.  😛

Бъдете здрави! Идва април!

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: