МАЛКИТЕ ГОЛЕМИ ГАФОВЕ

13 Юли

Гаф ли е, гафът да забрави Кондолиза Райс, че само преди 2 години е била в България? И кой е е сгафил? Тя, екипът й или пък ние? Тя може и да е забравила, защото много е пътувала и много държави посетила. А как да не ни забрави – та ние сме една точица от планетата Земя. Незначителна точица. Но пък къде е бил екипът й? Явно не си е проготвил добре урока за посещението. Невероятно е, че не е отчетено, че Райс и друг път е била тук. А може би сме виновни ние? Не сме напомняли и подсказвали, че съществуваме на картата на света.

Явно родината ни не е от нещата, които един държавен секретар на САЩ трябва непременно да помни.

Аз не съм обидена, Че Кондолиза Райс ни е забравила. Все ми е едно. но ми е обидно, че сме толкова незначителна държава с мижави политици. Политици, които не работят за българското, за нас, за народа, а единствено и само за себе си.

Мразя политиката. Защо ли я написах тази статия? Публикувам я преди да съм се отказала,че току виж някой политик вземе, че се стресне и направи нещо поне за майките с малки дечица или за пенсионерите.

4 Коментари to “МАЛКИТЕ ГОЛЕМИ ГАФОВЕ”

 1. deni4ero юли 13, 2008 at 00:59 #

  ми! … ще направи … по-скоро ще направи нещо за собствения си търбух …

 2. Муниконтин юли 13, 2008 at 01:49 #

  Айде бе! Ще направи! От умрял писмо!!!!

 3. vilford юли 15, 2008 at 13:40 #

  Aз предлагам, в дух на справедливост, и ние българите да не си даваме зор да запомним посещението на въпросната г-жа Райс. 🙂

 4. vasilev юли 15, 2008 at 16:21 #

  Ами аз не запомних. И предното не помня. А и не вярвам някой, който не е висял в задръстване заради нея да помни. Да и дават орден Стара планина и да си го носи вкъщи. Сигурно в някоя благотворителна акция ще го даде на някой ветеран от многото им войни или пък ще плати с него на скаути продаващи бисквитки. Кон го облиза.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: