ДЪЛГОТО ПЪТУВАНЕ В ПЛОВДИВ

31 май

Днешният(май вече е вчерашният) ден пътната обстановка беше меко казано изнервяща. А причината бе, че на 30.05 стартира рали „Хеброс“ и то  с италианско преследване на Коматевския възел.При италианското преследване стартират по два автомобила един до друг. Заради 30 шумни, ревящи и малко стари таратайки целият град бе на нокти. През целият ден тези автомобили без гърнета сноваха по „Вазов“. На моменти беше нетърпим шум, а вонята от неизгорели газове ви оставям да си я представите. А какво беше движението? Имаше затворени улици, блокирани кръстовища, изнервени шофъори и закъсненията на движещите се с някакво превозно средство бяха страшни. Някои от приятелките ми от аеробиката не успяха да дойдат навреме на тренировка. Ани закъсня с цели 15 минути, а е на линия почти винаги 30мин преди началото. Някои предупредиха, че пътуват, но така й не дойдоха. Колегата, с който работя е бил блокиран около час, час и половина на Пещерско и беше бесен. Няма да изброявам повече, но се оказва, че заради кефа на 30 пилота и още 300  поддържащ персонал( а може и повече или по-малко) хиляди пловдичани бяха в капана на необмислената организация на пловдивското движение. Дали в Монако когато има кръг на Формула 1 става нещо подобно? Едва ли. Вероятно седмици преди събитието хората са наясно коя улица ще е затворена и по коя ще се движат свободно.

2 коментара to “ДЪЛГОТО ПЪТУВАНЕ В ПЛОВДИВ”

  1. deni4ero май 31, 2008 в 23:33 #

    ааааааа, силно се съмнявам в Монако да има задръстване. Но, както и да е, изживяла си кошмарен ден. А, уж, си мързелувала :-р

  2. вили май 31, 2008 в 23:49 #

    Тази статия я писах след 12 часа и излезе с дата 31.05, но се отнася за 30.05 – петък.А днес наистина мързелувах много активно и ползотворно.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: