БАЛ НА БАРБИТА В ПЛОВДИВ

27 май

„Барбита от цялата страна съединявайте се“

Перифразираният лозунг е по повод Седмицата на блондинките – естествени и перхидролени.От 9 юни градът ни ще бъде обсаден с барбита за супер шоу, поготвено от Международната асоциация на блондинките. Ще има различни прояви: парад, благотворителни изложби и търгове, образователни часове, танци и концерти, бал, а най-смелите могат да изпробват катераческите си умения с Човека паяк. Те ще покорят сградата на магазин „Екселсиор“.

Началото ще бъде със стрийт парад в 10 часа, 9 юни.Акцент ще бъдат любимите животни на блондинките. Естествено, че няма да мине и без изложба на кукли Барби(за къде без тях) облечени в дизайнерски дрехи. А вечерта е гвоздеят на програмата – бал в хотел „Санкт Петербург“.Дрес кодът е разбира се – розово. „Санкт Петербург“ ще предложи за пиене –  шампанско, а за храна – ягоди. Няма да мине и без награди. „Диамантена пеперудка“ ще бъде давана за различни категории – „Най-милосърдна блондинка“, „Топ модел“, „Журналист“, „Строител“, „Архитект“ и други. Следващите дни ще бъдат също наситени с инициативи. Една от тях е съвместно с фондация „Искам бебе“- за семейства с репродуктивни проблеми. Други ще са свързани със здравословното хранене и сексуалното здраве,уроци по танци, надпяване между блондинки и брюнетки. Финалът на седмицата на блондинките е най-известната певица-блондинка Лили Иванова в пиано бар „Ексел“.

И аз бях блондинка.Сега съм неопределена т.е. нито брюнетка, нито блондинка(косата ми светло кестенява), но имам време до 9-ти. Мога и аз да се включа в отбора на барбитата, но не съм известна, а това ще е вече сериозна пречка.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: