СТЕП АЕРОБИКА

9 Май

Страхотна! Страхотна тренировка ни направи Таня! Размазани от трудност, натоварване и от удоволствие, че сме в залата. Тренировката беше за мастерки, т.е. тренировка за много напреднали. За почнахме с лека загрявка и след това блок от 3 комбинации. Повторихме ги няколко пъти, докато на Таня й хареса изпълнението ни. Прибрахме научената комбинация дълбоко в „джоб“ и започнахме да разучаваме следващия блок от 3 комбинации. Той беше по-лесен, но с много врътки от които ми се завиваше свят. Отново играхме до научаване на блокчето и извадихме от дълбините първи блок. Сглобихме двата научени блока, изиграхме ги три, четири пъти и отново сладирахме научената комбинация в „джоба“. Преминахме към третия,последен блок. Той ми бе по-лесен на мен, защото го разучавахме в понеделник и днес ми трябваше много малко, за да си го припомня. Свързахме трите блока и тук започна същинската част от тренировката. Таня пусна песента, която бе избрала за край на тренировката и за нейно учудване края на комбинацията пасна идеално за финала на песента(това обаче го разбрахме след тренировката, когато правихме разбор в кафето в Тотал спорт.Не била успяла да изиграе комбинацията преди мастер класа).Повторихме няколко пъти цялата комбинация и пак и пак…   Признавам си,че ми бе доста тежко на моменти.Едва дишах, нямаше сухо място по екипа ми, краката ми се опитваха да не ме слушат. Но не  само аз бях без  дъх. Доста дами си тръгнаха преди края на тренировката. Явно на тях им е било още по-трудно, защото аз изкарах до самия край и ако Таня беше казала „още веднъж“ пак щях  да играя.

За съжаление до 21 няма да тренираме, защото тренерката заминава на фитнес фестивал в Италия. Като се върне ще ни засипи с новости, с нови врътки и стъпки. И ще стане още по-трудно и съответно още  по-интересно.И ще има нови мастер класове и не само за степ, а и латино, техно и може би омразното ми тае бо.

Едно леко степче от фитнес фестивала (17,18 ноември.2007г), на който имах удоволствието да присъствам и да играя. Дали усетихте вдъхновението, което имахме?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: